Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon

de kamy in Pangasius, 1 Iun 2011 | 6761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.file pangasius
  • patrunjel,busuioc,cimbru uscate
  • sare,piper
  • malai,faina,praf de usturoi
  • sos tarhon
  • tarhon in otet
  • unt
  • lapte
  • smantana
  • faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon:

Fileurile le presaram cu patrunjel,cimbru,busuioc,sare si piper,le frecam bine si le lasam la frigider 30-60 min.

Intr-o farfurie amestecam o parte faina,doua malai, o ling.praf de usturoi trecem fileurile prin amestec,apasam sa se prinda bine peste tot si le prajim in ulei.Le scoatem pe servete absorbante.

Sos de tarhon:

Intr-o tigaie punem 3 ling.ulei in care am prajit pestele,o ling.unt,adaugam o ling.de faina,desfacem cu putin lapte pana ajungem la consistenta dorita,punem tarhonul taiat marunt,cativa stropi de otet de tarhon,sare piper dupa gust si la sfarsit 2-3 ling.smantana.Mai lasam sa dea in 2 clocote.

Se serveste pestele cu sos si mamaliga.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

ling.=lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

kamy 1

02.06.2011, 23:40

mamaie...multumesc

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:03

A papat Saby tot? Arata grozav Kamy

kamy 1

05.06.2011, 21:30

ruxy...sabina-i ca mine...papa file cu placere multumesc draga mea

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu vinete la gril