Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Fileurile le presaram cu patrunjel,cimbru,busuioc,sare si piper,le frecam bine si le lasam la frigider 30-60 min.
Intr-o farfurie amestecam o parte faina,doua malai, o ling.praf de usturoi trecem fileurile prin amestec,apasam sa se prinda bine peste tot si le prajim in ulei.Le scoatem pe servete absorbante.
Sos de tarhon:
Intr-o tigaie punem 3 ling.ulei in care am prajit pestele,o ling.unt,adaugam o ling.de faina,desfacem cu putin lapte pana ajungem la consistenta dorita,punem tarhonul taiat marunt,cativa stropi de otet de tarhon,sare piper dupa gust si la sfarsit 2-3 ling.smantana.Mai lasam sa dea in 2 clocote.
Se serveste pestele cu sos si mamaliga.
Pofta buna!!!
1
ling.=lingura
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult